Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

LED φωτισμός πρότυπο τάση του 2012

- May 07, 2015 -

Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας LED, Κίνα αναπτύσσεται σταδιακά σε σημαντική παραγωγική βάση του κόσμου και εξαγωγή βάσης των προϊόντων LED φωτισμού, ένας μεγάλος αριθμός από εταιρείες φωτισμού LED υψηλής ποιότητας LED προϊόντα να φέρουν σε όλο τον κόσμο, πιστοποίηση προϊόντων φωτισμού LED άρχισαν να δείχνουν τη σημασία της.

Όλα τα πρότυπα πιστοποίησης προϊόντος φωτισμού LED

Κίνα πιστοποίησης: Πιστοποίηση CCC

3C όνομα του σήματος πιστοποίησης ως «Κίνα υποχρεωτική πιστοποίησης» (όνομα αγγλικής γλώσσας του «ChinaCompulsoryCertification», την Αγγλική συντομογραφία για «CCC», που αναφέρεται επίσης ως η σημαία "3C".), το σήμα πιστοποίησης επιτρέπεται να πάει στην πώληση, εισαγωγή προϊόντα Κατάλογος και απόδειξη διακριτικό, υποδεικνύοντας ότι η ασφάλεια των προϊόντων και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει το κράτος στην εμπορία των προϊόντων που υπόκεινται σε υποχρεωτική πιστοποίηση στην Κίνα πρέπει να αναγκαστούν μέσω αυτή πιστοποίηση.

Βορειοαμερικανική πιστοποίησης: πιστοποίηση UL

Πιστοποίηση UL είναι μια ασφάλεια των πολιτών από Ηνωμένες Πολιτείες δοκιμές--ασφαλιστών δοκιμών (UnderwriterLaboratoriesInc.) από την πιστοποίηση ασφαλείας του προϊόντος. Επικεντρώνεται σε μια ποικιλία συσκευών, συστημάτων και υλικών για τις δοκιμές ασφάλειας και επιθεωρήσεις. Προϊόντα κατευθείαν και να επιτευχθεί πιστοποίηση UL είναι τα εισιτήρια του να εισέλθει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Συνολικά, τα πρότυπα της UL μπορούν να διαιρεθούν σε: απαιτήσεις για προϊόν δομή, απαιτήσεις για τη χρήση πρώτων υλών των προϊόντων, συστατικά προϊόντων, την απαίτηση να δοκιμής εξοπλισμού και δοκιμή μέθοδος απαιτήσεις, απαιτήσεις για σήμανση του προϊόντος και οδηγίες, και ούτω καθεξής. Τώρα UL πιστοποιημένο έχει γίνει μία από τις πιο αυστηρές πιστοποίησης στον κόσμο.

Ευρωπαϊκής πιστοποίησης: πιστοποίηση CE

Σήμα πιστοποίησης CE είναι ένα σήμα πιστοποίησης της ασφάλειας, είναι μελετημένη κατασκευαστές διαβατήριο για να ανοίξετε και να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχοντας το «CE» σήμανση του προϊόντος σε κάθε μέλος της ΕΕ η πώληση κατοικίδιων, δεν χρειάζεται να πληρούν τις απαιτήσεις κάθε κράτους μέλους, προκειμένου να επιτύχει την ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων στα κράτη μέλη της ΕΕ εντός του πεδίου εφαρμογής της. Στην αγορά της ΕΕ «CE» σήμα είναι υποχρεωτική πιστοποίηση σήμα, προκειμένου να την ελεύθερη κυκλοφορία στην αγορά της ΕΕ, θα πρέπει να προσθέσουμε να κολλήσει το σήμα «CE» να υποδείξει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση τεχνικού συντονισμού και τυποποίησης μιας νέας προσέγγισης προς τις βασικές απαιτήσεις της οδηγίας.


Σχετικές ειδήσεις

Συναφή προϊόντα

  • Φωτεινή λυχνία LED 50W
  • Φωτιστικό υψηλής Bay 150W LED
  • Φωτεινό φωτεινό φως των 200W LED
  • Φωτιστικό οδών LED 150W
  • LED προβολέας 800W
  • Φως πλημμυρών LED 200w