Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

LED φωτισμός αγορά ανταγωνισμού προβλήματα ποιότητας

- May 07, 2015 -

Shanxi Επαρχιακή Επιτροπή μέσα από μια επιστολή που κυκλοφόρησε το 2014 μετά το Εαρινό Φεστιβάλ στη διατήρηση επιτάχυνση βιομηχανικής ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξης προγράμματος δράσης, Shanxi επαρχία, που καλύπτουν το δημόσιο έργο φωτισμού LED θα υλοποιηθούν μέχρι το 2015, αγωνίζονται για την επαρχία του δημόσιου φωτισμού LED φωτισμός εκ των υστέρων εξοπλισμού.

Ωθούν πολιτικές και, φωτισμού προϊόντα τιμές μειώθηκαν κατακόρυφα, καθιστώντας την αγορά του δημόσιου φωτισμού LED χώρα με εκρηκτική ανάπτυξη, επενδύσεις είναι η μετατόπιση κατά μήκος του LED βιομηχανία αλυσίδας σταδιακά θα στραφούν προς την μέση και κάτω φθάνει.

Αλλά την ίδια στιγμή, έλλειψη προτύπων, ανταγωνισμού, επίπεδο ομοιογένεια και η ποιότητα του προϊόντος είναι άνιση και πολλά άλλα ζητήματα έρχονται επίσης, στο πλαίσιο της ανάπτυξης, μέγεθος, δύναμη, που κυμαίνονται από LED φωτισμό επιχειρήσεις άρχισαν να διαφοροποιήσει και LED αγορά φωτισμού έχει αναλάβει μια νέα ανταγωνιστική κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το παρελθόν έτος, εγχώρια δημόσιου φωτισμού LED ανάπτυξη σε πλήρη εξέλιξη της αγοράς, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθεί, όλα υπό την ηγεσία του φαύλου ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων, προϊόντων και ζητημάτων ποιότητας εφεύρουν.

Τέλος της Οκτωβρίου 2013, Guangdong επαρχιακή Προεδρείου της ποιότητα και τεχνική επίβλεψη του Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Foshan, Huizhou, Dongguan, Jiangmen και Shunde 9 40 επιχειρήσεις στον τομέα της παραγωγής των παρτίδων των 40 οδήγησε φώτα του δρόμου και ελεγκτής φωτεινών προϊόν επιτόπιοι αποτελέσματα δείχνουν ότι τα υποβαθμισμένα προϊόντα τόσο υψηλό όπως 25%.

Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια η χώρα έχει ολοκλήρωσε την κατασκευή του έργου LED φωτισμού retrofit σχέδιο, πολλοί οδήγησε streetlight retrofit σχέδιο ποιότητας πρόβλημα. Όπως Nanchang το μωρό road, περιοχή xincheng, Wucheng District, Jinhua, Zhejiang Jin Sha Jie, Dongguan Guancheng δρόμου οδήγησαν streetlight retrofit σχέδιο οφείλονται get καταγγελίες για τυφλούς το φως.


Σχετικές ειδήσεις

Συναφή προϊόντα

  • 80W LED Light Bar
  • Φωτεινή λυχνία LED 50W
  • Φωτιστικό οδών LED 120W
  • 200W LED Street Light
  • LED προβολέας 800W
  • Φωτισμός LED 500 W