Κατηγορία προϊόντων

Φως LED Soccer Arena

Φως LED Soccer Arena

Αρένα ποδόσφαιρο LED φως. Λαμπρότερων LED φώτα στον κόσμο. Premium ακριβές οπτικό σύστημα φωτισμού, υψηλής απόδοσης 95%. IP66 αδιάβροχο, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Περιβαλλοντική proctection, κανένα UV/Hg και επιβλαβή ουσία

Product Details

Φως LED Soccer Arena


Προδιαγραφές


led soccer arena light specifications

Έχουμε μια ποικιλία του φωτισμού LED σε κατάλληλο για απαίτηση διαφορετικές αρένες, όπως το μέγεθος, το ύψος, τον τύπο και στυλ, η χλόη, η εμπειρία των παικτών και κοινό κλπ.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3LED φώτα του ποδοσφαίρου, είτε πλημμύρας φώτα ή υψηλή κολπίσκους, είναι ένας οικονομικός τρόπος να επιτευχθεί το βέλτιστο φωτισμό χαμηλώνοντας το βοηθητικό πρόγραμμα και το κόστος συντήρησης σε βάθος χρόνου. Δεδομένου ότι τα φώτα είναι αναμμένα όποτε το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι ανοιχτό, έχει νόημα να χρησιμοποιούν τους βολβούς που διαρκούν για πολύ καιρό. Ο φωτισμός LED είναι μια λύση χαμηλό wattage που παρέχει ανώτερη φωτισμό και έναν οικονομικώς αποδοτικό τρόπο να μειώσουν τις δαπάνες χρησιμότητα σας.


Γήπεδα ποδοσφαίρου ποικίλουν σε μέγεθος? από το Λύκειο, στο κολέγιο, αναψυχής και στάδιο-τραπέζια, όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου απαιτούν ενιαίες φωτισμού από φώτα που δεν δημιουργούν θάμβωση ή καυτά σημεία στον χλοοτάπητα. Επίσης, ακόμα κι αν το ποδόσφαιρο παίζεται στο επίπεδο του εδάφους, η μπάλα μπορούν να πετάξουν ψηλά στον αέρα πολλές φορές σε όλο το παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον καλύτερο φωτισμό LED ποδόσφαιρο να συλλάβει κάθε παιχνίδι!


Έντονο φως είναι κακή και μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση του παιχνιδιού. Ελαχιστοποιείται η θάμβωση των παικτών ποδοσφαίρου και οι οπαδοί στρέφοντας τα φώτα, έτσι ώστε να είναι έξω από την γραμμή της όρασης τους παίκτες και τους θεατές.Το προϊόν μας για γυμναστήριο λύση φωτισμούIMG_5885.jpg720w.jpg
Γήπεδο τένις LED φως πλεονεκτήματα:

(α). υψηλό καθαρό αλουμίνιο ανακλαστήρα και καυτή έκδοση σύστημα?

(β). Φωτισμός οδηγήσεων υψηλής δύναμης, υψηλής effection εισάγονται συνεχές ρεύμα?

(Γ). Περάσαμε το ISO, και με αυστηρό έλεγχο ποιότητας ομάδα?

(Δ). μεγάλη εγγύηση: 3 έτη?

(Ε). εξοικονόμηση ενέργειας?

(Στ). υψηλότερη δύναμη φωτισμός led στην led βιομηχανία?

(Ζ). ανάβοντας αποδοτικότητα: μέχρι 170 lm/w.Hot Tags: LED φως αρένα ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο φως, φως αρένα

Ένα ζευγάρι: 720W LED πλημμύρας

Επόμενη: Προβολέας LED 1000w

Εξεταστική

Συναφή προϊόντα